Publikováno z SOŠ a SOU Sušice (https://staryweb.sossusice.cz)

Domů > Environmentálně šetrná gastronomie

Environmentálně šetrná gastronomie

  Co jsou Bio potraviny, proč dnes obnovujeme farmářské trhy? Proč je důležité zajímat se o jídlo tzv. od „vidlí“ až po „ vidličku“?

     Vše, co je důležité pro doplnění odborných znalostí žáků učebního oboru kuchař – číšník i pro žáky studijních oborů Cestovní ruch a obor Sociální péče, bylo náplní odborné přednášky v pondělí 17. 1. 2011.Přednášel pan Tomáš Popp z krajského environmentálního centra Plzeň.

Zapsala: Bc. Miroslava Pítrová

[1]
[2]
[3]
[4]
[5]

URL zdroje (přijato 15 Čer 2025 - 09:43): https://staryweb.sossusice.cz/fotogalerie/environmentalne-setrna-gastronomie

Odkazy:
[1] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/p1170511.jpg
[2] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/p1170514.jpg
[3] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/p1170516.jpg
[4] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/p1170518.jpg
[5] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/p1170520.jpg