Publikováno z SOŠ a SOU Sušice (https://staryweb.sossusice.cz)

Domů > Příprava ryb pro kuchyňské zpracování

Příprava ryb pro kuchyňské zpracování

 

 V rámci výuky odborných přemětů nás navštívil ve výuce Ing. Eduard Levý. Mimo teorie na téma sladkovodní ryby žákům prakticky předvedl předběžnou přípravu ryb pro kuchyňské zpracování.

Praktický seminář byl spojen i s ochutnávkou. 

[1]
[2]
[3]
[4]

URL zdroje (přijato 5 Srp 2025 - 19:08): https://staryweb.sossusice.cz/fotogalerie/priprava-ryb-pro-kuchynske-zpracovani

Odkazy:
[1] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/ryby01.jpg
[2] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/ryby02.jpg
[3] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/ryby03.jpg
[4] https://staryweb.sossusice.cz/sites/default/files/fotogalerie/ryby04.jpg